Turun Klassikoiden tapahtumakalenteri

Turun Klassikot ry:n ohjelmaa keväälle 2022

Kevätkokous 31.3.2022

Klassikoiden kevätohjelma käynnistyy sääntömääräisellä kevätkokouksella 31.3.2022 klo 17 kokoushotelli Linnasmäessä (Turun Kristillinen opisto) Lustokatu 7, Turku. Päivitämme tarkempaa tietoa alkamisajasta ja kokousesitelmästä myöhemmin.

Kokousesitelmänä meillä on ilo saada tietoa Turun alueen asutuksen varhaisista vaiheista kolmen asiantuntijan esittämänä: Klassikkoveli, emeritusprofessori Timo Soikkanen avaa esitelmäkokonaisuuden, minkä jälkeen arkeologi Juha Ruohonen kertoo Ravattulan Ristimäen kirkonpaikan tutkimusten uusimmista tuloksista. Lopuksi arkeologi Elina Saloranta tekee selkoa Aura- ja Vähäjokilaaksojen varhaisista asutusvaiheista ja Turun kaupungin synnystä.

Vierailu Turun klassillisessa lukiossa 11.5.2022 klo 14.00

Kevään jäsentapaamisessamme pääsemme vierailulle Turun klassilliseen lukion lukion rehtori Kai Heinon asiantuntevassa opastuksessa. Tutustumme lukion nykyisiin tiloihin ja saamme tietoa nykyisestä opetustoiminnasta.

Muistathan jäsentuotteemme

Ota yhteyttä kehen tahansa hallituksen jäseneen hankkiaksesi itsellesi tai kanssaklassikolle yhdistyksen hieno logotaulu (20 €/kpl, saatavilla valkoisella tai hopeisella kehyksellä) ja kangasmerkki (10 e/kpl). Tarjolla myös erinomaista klassikkokirjallisuutta ja kirjallisuuden klassikoita.